اینورتر جوشکاری
دستگاه اینوتر جوشکاری نسل جدید دستگاههای جوشکاری است. این دستگاه ها با توجه به سبک بودن و جوش باکیفیتی که ارائه میدهد در اکثر فعالیت های جوشکاری مورد استفاده قرار می گیرد. منبع تغذیه دستگاه جوش اینورتر توانایی فراهم کردن جریان بالا برای جوشکاری را دارند . این دستگاهها با استفاده از یک سری رکتیفایر و سوییچ حالت جامد، جریان متناوب 60 هرتز (AC) برق ورودی را به جریان (DC) خروجی تبدیل می کند . دستگاه جوش اینورتر بطور قابل توجهی سبک تر است و همچنین مصرف برق کمتری نسبت به دستگاه جوش ترانسی دارند.
تفاوت کارکرد دستگاههایی اینورتر با دستگاهای جوش قدیمی ترانسی
تفاوت کارکرد دستگاههای جوش اینورتر با دستگاههای جوش قدیمی در نحوهی تبدیل جریان متناوب ورودی به جریان (DC) خروجی می باشد. به دلیل تکنولوژی جدیدی که در ساختار دستگاههای جوش اینورتر مورد استفاده قرار می گیرد، هزینهی تولید آنها بسیار کمتر از دستگاههای پیشین تمام شده و باعث صرفه جویی در هزینه ی تولید دستگاه می شود.به علاوه دستگاههای جوش اینورتردر مقایسه با دستگاههای جوش پیشین دارای وزن کمتر و قدرت جوش مستحکمتر و یکنواختتری می باشند. از مزایای جوشکاری با دستگاه های اینورتری می توان به افزايش كيفيت جوشكاري و صرفهجويي مصرف انرژي ، جوش كافي، قابلحملبودن، قوس پايدار، ولتاژ بيباري بالا و تعادل مناسب قدرت قوس اشاره کرد.
مزایای اینورتر جوشکاری
- ایجاد امکان جوشکاری به وسیله انواع الکترود های رتیلی و قلیایی و همچنین سلولوزی
- دست یابی به بالاترین کیفیت جوشکاری در میان سایر روش های جوشکاری
- کاهش تلفات ناشی از نوسانات ولتاژ ورودی و تحمل اضافه بار بسیار بالا
- مصرف انرژی پایین در نتیجه صرفه جویی بسیار زیاد در مصرف برق
- پایداری در عملیات جوشکاری به دلیل ایجاد قوس یکنواخت
- امکان کنترل شرایط به صورت سریع
- حمل و نقل و نگهداری آسان
- سبک ، کم حجم ، قدرتمند
- بازدهی و قدرت بالا
انواع اینورتر جوشکاری
اینورتر جوشکاری گام الکتریک
اینورتر جوشکاری صبا الکتریک
اینورتر جوشکاری راد الکتریک
اینورتر جوشکاری ایران ترانس
اینوتر جوشکاری چینی
اینورتر جوشکاری به چند دسته تقسیم میشود ؟
اینورتر جوشکاری یا دستگاه جوشکاری وسیله ای الکترونیکی جهت جوشکاری فلزات آهن ، مس ، آلومینیوم ، چدن و سایر موارد استفاده میشود. این دستگاه با توجه به نوع جوشکاری به انواع مختلفی تقسیم بندی میشود. تمامی دستگاههای جوش با استفاده از برق روشن شده و در مواردی با ادغام شدن گاز آرگون یا CO2 جوشهای با کیفیت خواهند داد.
اینوترجوشکاری برق MMA
اینورتر جوشکاری برق به صورت تکفاز و سه فاز بوده. هر کدام از اینورترهای جوش دارای قابلیت جوشکاری میزان الکترود خواص هستند که با آمپراژ آن ها تغییر می کند. به عنوان مثال دستگاه جوش 200 آمپر قابلیت جوشکاری تا الکترود سایت 3 الی 4 را دارد.
اینورتر جوشکاری آرگون TIG
دستگاه جوش آرگون به دستگاه جوشی اطلاق میشود که به همراه گاز آرگون محافظ که از کپسول 40 لیتری حاوی گاز مورد نظر شارژ شده است، مورد استفاده قرار میگیرد. در این نوع اینورتر، از تورچ آرگون و رگلاتور آرگون بهره میبرد.
کپسول Ar به مانومتر آرگون > مانومتر به همراه شیلنگ گاز به دستگاه متصل شده > اینورتر جوشکاری به تورچ آرگون متصل میشود.توجه داشته باشید که به جوشکاری آرگون ، جوشکاری تیگ هم گفته میشود.
اینوترجوشکاری CO2 – MIG/MAG
این دستگاه جوشکاری مطابق دستگاه جوش آرگون عمل می کند ولی با این تفاوت که از گاز Co2 استفاده میشود و تمامی مطعلقات مربوط به گاز دی اکسید کربن می باشد. همانند تورچ co2 و رگلاتور
قیمت
همیشه به دنبال قیمت اینوترجوشکاری مناسب باشید .
اما :
به کیفیت اینورترجوشکاری توجه داشته باشید تا طول عمر بیشتری را برای شما داشته باشد.مشتریان عزیز توجه داشته باشید که قیمت اینورترجوشکاری را می توانید از فروشگاه توسعه صنعت ایرانیان دریافت نمایید و اینورترجوشکاری باکیفیتی خریداری نمایید.
ضمنا :
فروشگاه توسعه صنعت ایرانیان تعمیرات انواع اینورتر جوشکاری در مدلهای سه فار و تک فاز را بر عهده میگیرد